Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Σε συμμόρφωση με τον Κανονισμό (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου, της 27ης Απριλίου 2016, σχετικά με την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, ο οποίος καταργεί την Οδηγία 95/46/ΕΚ (εφεξής , GDPR), Νόμος 34/2002, της 11ης Ιουλίου, για τις υπηρεσίες της κοινωνίας της πληροφορίας και του ηλεκτρονικού εμπορίου (εφεξής, LSSI-CE) και ο Οργανικός Νόμος 3/2018 , περί Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και εγγύησης ψηφιακών δικαιωμάτων (εφεξής LOPDGDD ), Η Partido Popular Andaluz εγγυάται την προστασία και την εμπιστευτικότητα των προσωπικών δεδομένων, κάθε είδους που μας παρέχουν οι πελάτες μας, σύμφωνα με τις διατάξεις των Γενικών Κανονισμών Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Τα δεδομένα που παρέχονται θα αντιμετωπίζονται με τους όρους που καθορίζονται στον GDPR, υπό αυτή την έννοια Δημοτικό Κόμμα Ανδαλουζ έχει υιοθετήσει τα επίπεδα προστασίας που απαιτούνται από το νόμο και έχει εγκαταστήσει όλα τα τεχνικά μέτρα που έχει στη διάθεσή της για την αποφυγή απώλειας, κακής χρήσης, αλλοίωσης, μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης τρίτων, όπως ορίζονται παρακάτω. Ωστόσο, ο χρήστης πρέπει να γνωρίζει ότι τα μέτρα ασφαλείας στο Διαδίκτυο δεν είναι απόρθητα.

Διαχειριστής Θεραπείας
Όνομα: Ανδαλουσιανό Λαϊκό Κόμμα
CIF: G28570927
Διεύθυνση: Cl San Fernando 39
Τηλέφωνο: 954502223
E-mail: [προστασία μέσω email]

Σκοπός της θεραπείας
Όλα τα δεδομένα που παρέχονται από τους πελάτες μας και/ή τους επισκέπτες στον ιστότοπο Partido Popular Andaluz ή στο προσωπικό του θα περιλαμβάνονται στο μητρώο δραστηριοτήτων επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων, το οποίο δημιουργείται και διατηρείται υπό την ευθύνη της Ανδαλουσιανό Λαϊκό Κόμμα, ουσιαστικής σημασίας για την παροχή των υπηρεσιών που ζητούνται από τους χρήστες ή για την επίλυση των αμφιβολιών ή ζητημάτων που εγείρονται από τους επισκέπτες μας. Η πολιτική μας δεν είναι να δημιουργούμε προφίλ για τους χρήστες των υπηρεσιών μας.

Νομιμότητα της θεραπείας

  1. Συμβατική σχέση: Είναι αυτή που ισχύει όταν αγοράζετε ένα από τα προϊόντα μας ή συνάπτετε κάποια από τις υπηρεσίες μας.
  2. Έννομο συμφέρον: Για να μεριμνήσετε για τα ερωτήματα και τις αξιώσεις που εγείρετε και να διαχειριστείτε την είσπραξη των οφειλόμενων ποσών.
  3. Η συγκατάθεσή σας: Εάν είστε χρήστης του ιστότοπού μας, επιλέγοντας το πλαίσιο στη φόρμα επικοινωνίας, μας εξουσιοδοτείτε να σας στείλουμε τις απαραίτητες επικοινωνίες για να απαντήσουμε στο ερώτημα ή το αίτημα για πληροφορίες που τέθηκαν.

παραλήπτες
Δεν διαβιβάζουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε κανέναν, εκτός από τους δημόσιους ή ιδιωτικούς φορείς στους οποίους είμαστε υποχρεωμένοι να παρέχουμε τα προσωπικά σας δεδομένα λόγω συμμόρφωσης με οποιονδήποτε νόμο. Για παράδειγμα, ο Φορολογικός Νόμος υποχρεώνει τη Φορολογική Υπηρεσία να παρέχει ορισμένες πληροφορίες για οικονομικές πράξεις που υπερβαίνουν ένα ορισμένο ποσό.

Σε περίπτωση που, εκτός από τις προαναφερθείσες υποθέσεις, χρειαστεί να αποκαλύψουμε τα προσωπικά σας στοιχεία σε άλλες οντότητες, θα ζητήσουμε προηγουμένως την άδειά σας μέσω σαφών επιλογών που θα σας επιτρέψουν να αποφασίσετε σχετικά.

Επικοινωνία
Δεν θα πραγματοποιήσουμε διεθνείς μεταφορές των προσωπικών σας δεδομένων για κανέναν από τους αναφερόμενους σκοπούς.

Διατήρηση
Θα διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο για όσο διάστημα είναι απαραίτητο για την επίτευξη των σκοπών για τους οποίους συλλέχθηκαν. Κατά τον καθορισμό της κατάλληλης περιόδου διατήρησης, εξετάζουμε τους κινδύνους που συνεπάγεται η επεξεργασία, καθώς και τις συμβατικές, νομικές και ρυθμιστικές υποχρεώσεις μας, τις εσωτερικές πολιτικές διατήρησης δεδομένων και τα νόμιμα επιχειρηματικά μας συμφέροντα που περιγράφονται στην παρούσα Δήλωση Απορρήτου και Πολιτική Cookies.

Από την άποψη αυτή, Ανδαλουσιανό Λαϊκό Κόμμα θα διατηρήσει τα προσωπικά δεδομένα μόλις λήξει η σχέση του μαζί σας, δεόντως αποκλεισμένη, κατά τη διάρκεια της παραγραφής των ενεργειών που θα μπορούσαν να προκύψουν από τη σχέση που διατηρεί με το ενδιαφερόμενο μέρος.

Μόλις αποκλειστούν, τα δεδομένα σας δεν θα είναι προσβάσιμα Ανδαλουσιανό Λαϊκό Κόμμα, και δεν θα υποβληθούν σε επεξεργασία εκτός από τη διάθεση τους σε δημόσιες διοικήσεις, δικαστές και δικαστήρια, για την προσοχή πιθανών ευθυνών που προκύπτουν από τις θεραπείες, καθώς και για την άσκηση και υπεράσπιση αξιώσεων ενώπιον της Ισπανικής Υπηρεσίας Προστασίας Δεδομένων.

ασφάλεια
Καταβάλλουμε κάθε εύλογη προσπάθεια για να διατηρήσουμε το απόρρητο των προσωπικών πληροφοριών που υποβάλλονται σε επεξεργασία στα συστήματά μας. Διατηρούμε αυστηρά επίπεδα ασφάλειας για την προστασία των προσωπικών δεδομένων που επεξεργαζόμαστε από τυχαία απώλεια και μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, επεξεργασία ή αποκάλυψη, λαμβάνοντας υπόψη την κατάσταση της τεχνολογίας, τη φύση και τους κινδύνους στους οποίους εκτίθενται τα δεδομένα. Ωστόσο, δεν μπορούμε να θεωρηθούμε υπεύθυνοι για τη χρήση που κάνετε των δεδομένων (συμπεριλαμβανομένου του ονόματος χρήστη και του κωδικού πρόσβασης) που χρησιμοποιείτε στον ιστότοπό μας. Το προσωπικό μας ακολουθεί αυστηρά πρότυπα απορρήτου και εάν προσλαμβάνουμε τρίτα μέρη για την παροχή υπηρεσιών υποστήριξης, απαιτούμε από αυτά να συμμορφώνονται με τα ίδια πρότυπα και να μας επιτρέπουν να τα ελέγχουμε για συμμόρφωση.

Τα δικαιώματά σας
Σας ενημερώνουμε ότι μπορείτε να ασκήσετε τα ακόλουθα δικαιώματα:

  1. Δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά σας δεδομένα, για να γνωρίζετε ποια είναι υπό επεξεργασία και τις εργασίες επεξεργασίας που πραγματοποιούνται με αυτά·
  2. Δικαίωμα διόρθωσης τυχόν ανακριβών προσωπικών δεδομένων.
  3. Δικαίωμα διαγραφής των προσωπικών σας δεδομένων, όταν αυτό είναι δυνατό (για παράδειγμα, από νομική επιταγή).
  4. Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων όταν η ακρίβεια, η νομιμότητα ή η αναγκαιότητα της επεξεργασίας δεδομένων είναι αμφίβολη, οπότε ενδέχεται να τα διατηρήσουμε για την άσκηση ή την υπεράσπιση αξιώσεων.
  5. Δικαίωμα αντίθεσης στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, όταν η νομική βάση που μας επιτρέπει να επεξεργαστούμε αυτά που υποδεικνύονται είναι το έννομο συμφέρον μας. Το "Company_Name" θα σταματήσει την επεξεργασία των δεδομένων σας εκτός εάν έχει έννομο συμφέρον ή είναι απαραίτητο για την υπεράσπιση αξιώσεων.
  6. Δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων σας, όταν η νομική βάση που μας επιτρέπει να τα επεξεργαστούμε είναι η ύπαρξη συμβατικής σχέσης ή η συγκατάθεσή σας.
  7. Δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσης που δόθηκε στο Partido Popular Andaluz

Για να ασκήσετε τα δικαιώματά σας, μπορείτε να το κάνετε δωρεάν και ανά πάσα στιγμή επικοινωνώντας μαζί μας στη διεύθυνση Cl San Fernando 39, επισυνάπτοντας αντίγραφο της ταυτότητάς σας.

κηδεμονία των δικαιωμάτων
Σε περίπτωση που κατανοήσετε ότι τα δικαιώματά σας έχουν παραμεληθεί από την οντότητά μας, μπορείτε να υποβάλετε αξίωση στην Ισπανική Υπηρεσία Προστασίας Δεδομένων, με οποιοδήποτε από τα ακόλουθα μέσα:

  • Ηλεκτρονική έδρα: aepd.es
  • Ταχυδρομείο: Spanish Data Protection Agency, C/ Jorge Juan, 6, 28001, Madrid
  • Τηλέφωνο: 901.100.099 και 912.663.517

Η διατύπωση αξίωσης με την Ισπανική Υπηρεσία Προστασίας Δεδομένων δεν συνεπάγεται κανένα κόστος και η βοήθεια δικηγόρου ή δικηγόρου δεν είναι απαραίτητη.

ενημερώσεις
Το Partido Popular Andaluz διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει αυτήν την πολιτική για να την προσαρμόσει σε νέα νομοθεσία ή νομολογία που μπορεί να επηρεάσει τη συμμόρφωση με αυτήν.